Neler yeni
Slotime Forum | Oyun Muhabbetleri, En Yeni Giriş Detayları ve Etkili Topluluk

SloTime ailesine hoş geldiniz! Şu an forumumuzu ziyaretçi olarak inceliyorsunuz. SloTime giriş kılavuzlarına, oyun stratejilerine ve yalnızca üyelere açık içeriklere erişmek için ücretsiz şekilde kayıt olabilirsiniz. Kendi tecrübelerinizi paylaşmak, merak ettiğiniz sorulara cevap almak ve SloTime evrenindeki güncel gelişmeleri anında takip etmek için siz de topluluğumuza katılın. Hemen kayıt olmak için üst kısımda yer alan “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterlidir.

oyun açılıyor sonra siyah ekran geliyo napim

ArenaTekno

New member
selam arkadaşlar ben normalde sorun yaşamıyordum dün akşamdan beri garip bişey var oyunu açıyorum giriş ekranı falan geliyo sonra bi anda siyah ekran oluyo ses bazen geliyo bazen gelmiyo tam anlamadım
pc kullanıyorum win10 tarayıcı chrome son sürüm diye biliyo ama emin değilim güncelleme falan var mı bilmiyorum
denediklerim: tarayıcıyı kapat aç yaptım, önbelleği temizledim, bilgisayarı yeniden başlattım, başka tarayıcıdan da denedim edge ile yine aynı
internet hız testi yaptım ping falan normal görünüyo modem reset de attım yine düzelmedi
ekran kartı sürücüsü eski olabilir mi bilmiyorum ya da slotime tarafında bişey mi var anlamadım
şunu da söylim tam siyah ekranda bekleyince bazen kendi kendine kapanıyo bazen de donup kalıyo görev yöneticisinden kapatıyorum
varsa bilen bi çözüm adım adım yazsın çok uğraştırdı beni

Geri