Yeni Başlayanlar Köşesi
SloTime'a yeni katıldıysanız, Yeni Başlayanlar Alanı tam size hitap ediyor! Bu bölümde adım adım rehberler, işe yarayan ipuçları ve başlangıç sürecinde ihtiyaç duyacağınız temel bilgilere kolayca erişebilirsiniz. SloTime ortamına kısa sürede alışabilir, oyun deneyiminizi geliştirebilir ve topluluk içinde kendinize rahatça yer edinebilirsiniz. İlk adım için gereken her şey burada sizi bekliyor.
Kurallar:
Kural ihlalinde içerik kaldırma, uyarı, geçici uzaklaştırma ve tekrarında kalıcı işlem uygulanabilir.
SloTime'a yeni katıldıysanız, Yeni Başlayanlar Alanı tam size hitap ediyor! Bu bölümde adım adım rehberler, işe yarayan ipuçları ve başlangıç sürecinde ihtiyaç duyacağınız temel bilgilere kolayca erişebilirsiniz. SloTime ortamına kısa sürede alışabilir, oyun deneyiminizi geliştirebilir ve topluluk içinde kendinize rahatça yer edinebilirsiniz. İlk adım için gereken her şey burada sizi bekliyor.
Kurallar:
- Bu bölüm yeni kullanıcıların temel soruları ve başlangıç rehberleri içindir.
- Soru başlıklarını anlaşılır ve açıklayıcı şekilde yazın.
- Aynı soruyu tekrar açmadan önce arama yapın.
- Yanıt verirken öğretici, sabırlı ve saygılı bir dil kullanın.
- Yanıltıcı/eksik bilgi paylaşımı yapmayın; emin değilseniz belirtin.
- Spam, reklam, konu dışı mesaj ve flood yasaktır.
- Hesap güvenliği için şifre, doğrulama kodu ve kişisel bilgi paylaşmayın.
- Moderasyon, düzeni korumak için içerik düzenleme/taşıma/kapatma işlemi yapabilir.
Kural ihlalinde içerik kaldırma, uyarı, geçici uzaklaştırma ve tekrarında kalıcı işlem uygulanabilir.